Post by bomandrakingpen on Feb 19, 2022 14:25:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo zlata ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
dobro je za određivanje vremena koliko dugo treba prati zube volim to
Glupost jbt rađe bi se ubila neg ovu. Igra igrala
I odmah ce vam biti sve jasno,samo mu u oci pogledajte malo bolje i vidjet cete neke slike "Pogledajte"Zato nebi preporucila ovu igru iss
sviđa mi se ova igra, tjera nas da provodimo vrijeme i uživamo kada nemamo što raditi. Slično je 'moj govoreći tom, moja anđela koja govori' itd.
moja mala sestra obožava ovu aplikaciju i ja je također imam, ali jednom sam imala godinu dana i bojala sam se da je i moj tata bio kao i moja sestra prestala je igrati igricu i ona se sviđala noooooo
U redu, igra nije super zabavna, ali nisam joj zato dao jednu zvjezdicu. Prije nego što sam preuzeo igru gledao sam recenzije i primijetio da mnogi ljudi govore da je čovjek u Gingerovim očima. U početku sam bio kao "Pa to je hrpa balogne", ali onda sam je skinuo i vidio čovjeka. To me zateklo i skoro sam vrisnula. Još uvijek nisam puno razmišljao o tome. Tada je muškarac u njezinim očima postao jasniji i znala sam da to nije bila samo slučajnost. Izbrisao sam igru. ne preporučujem.
Slatko
Odlicna i slazka maca
Ova aplikacija je moja omiljena igra Volim igrati ove vrste igrica su za Talking Angela Vidio sam lik u njenim očima
Ovo je samo upozorenje da ne instalirate ovu "Igru" ako pogledate na google možete vidjeti njegove oči kao iz crtića, ali na "Game" njegove oči izgledaju STVARNO možete vidjeti nešto u njegovim očima možete vidjeti mračnu sobu s svijetli ekran ili prozor i Čovjek (idk ako je ovo bilo namjerno da ljudi pomisle da je ova "Igra" ukleta), ali ovo je IGRA ZA DJECU, MOLIM VAS UKLONITE OVO!
U inat svima koji govore "aa nemojte skidat ima haker u očima" jebo vas haker u oči jedna budala fotosopira i svi ima haker jbttt😡😡
Uhm ne vjeruj previše u internet. Ppl kaže ako ga ne deinstaliramo RN bit ćemo kidnapirani Kao što sam ovo igrao kad sam imao 6 godina, još uvijek nisam otet🙄 Ne vjeruj previše
Ubija dosadu :-)
Igra je dobra...
Igrica je smjesna
HAKER
Super,vrlo dobra aplikacija
Ova igra je slatka, ali ima mračnu tajnu možete vidjeti tamo robote, a ne životinje u očima čovjeka i prozor čovjek izgleda kao felipebross pa ne želim da je moj brat igra
Volim ovu igru, ali nema interesa, zato dajem samo dvije zvjezdice
101% :\
Ali nakon nekog vremena dosadi
Igrica je predobra samo što se dugo instalira
Najbolja igra od My Talking Tom i My Talking ben i My Talking Hank i stvarno je drugačija od drugih i prvi put sam vidio super mačku poput smiješne zvijezde i igra je stvarno smiješna mačka My Taking {GINGER} i Ginger Mislim da stvarno voli sunčano cvijeće jer postoji zagonetka i tuš je također to. SVIĐA mi se...<>
Talking Ginger Hiburan gix
Mislio sam da je ovo pristojna igrica dok je nisam skinuo... ŠPIJUNIRA te i kad je pogledam u oči... Izgledalo je kao da je moja dnevna soba i drugo oko imalo jezivog čovjeka...
Aplikacija je strašna.Vidi se čovjek u njegovim očima.Nemojte instalirati,a ako jeste deinstalirajte.Ova alikacija možda izgleda slatko,ali je sve laž.Tamo je haker koji prikuplja informacije o vama da bi vas ukrao.Za vaše dobro molim vas da nemojte instalirati ili odmah deinstalirajte.😱
Zabavno je i ima puno zgodnih stvari i volim mačke i mace kad đumbir također ima puno zagonetki izvan zagonetki tuš i druge stvari!
Znam te priče o čovjeku u očima i stvari koje uvijek vidim u svakoj igrici ovo je stvarno jezivo. Igrao sam je prije nego što je ponovo igram da vidim je li čovjek u njegovim očima još uvijek tu. Ocijenio bih je 0 da imam izbor ako se lako uplašite tajnih stvari koje uočite, ovo nije igra za vas, preporučujem da je ne dobivate.
Volim govoriti Ginger. Čini se da svi govore da postoji neki creepo i njegove oči, ali to jednostavno nije istina. Ovo je bila igra mog djetinjstva i igrao sam je 24 sata dnevno. Nikad mi se ništa nije dogodilo. Ljudi, to jednostavno nije istina. Talking Ginger je samo slatka igra s mačkama. 🐈 Nema baš ništa zlokobno u vezi Ginger. Potpuno preporučam ovu aplikaciju i ona je dobar prolaznik. 👍
Nemojte ovo instalirati u ocima Gingera je HAKER!Mozda mislite da je haker bio samo u Angeli,ali haker je iu Gingeru,daj mu malo bolje pogledajte oči vi koji imate prednju kameru!!!I odite na youtube i ukucajte Gingerove oči i vidite cete !
Volim ovu igru. Igram je stalno. outfit7 je sjajna igra
VIKI
Ljudi pazite meni su skoro hakirali mobitel
Neće primiti
Talking Ginger تفریح ghph
Najbolja igra na svijetu!
Hghjhuui Uj99c8cfrffhfymghu je shareware najbolja stvar za učiniti s tim po mom mišljenju ankete govore mnogo više o tome kako mi 63 i sjedimo u sobi umjesto vas i sjedimo u sobi za prvih 27. da biste mogli i htjeti i sjediti u sobi za prvih 27. i voljni i sjediti u sobi za prvih 27. da im mogu i htjeti pomoći da to urade po mom mišljenju istraživanja pokazuju sjajan dan za mene molim ne ustručavajte se pitati jesu li sve ispočetka za tvoj rođendan pokloni sobu s njim u th
Sramota!Kako mozete govoriti da nije hacker u njemu,pogledajte oci vidite covjeka na kompjuteru i gleda vas,talking Anglela je ista svi su govorili da je haker u toj igrici pa je,vidi se covjek u ocima,Sto vi blebetate da nema hakera pa malo istrazite ,OVO JE ZA VASE DOBRO NEMOJ TE INSTALIRATT
Ova igra je smiješna👗
Talking Ginger Giải trí hhaf
Oglasi svake minute. Potpuno nepovezani oglasi (želi li moje dijete instalirati aplikaciju za kupovinu Wish?!?!). Nema načina za kupnju bez oglasa.
ovo je lijepa igra za djecu
mislim da je u redu. Ljudi tvrde da vide nešto u njegovim očima. Pa da, i ja to vidim ali se ne bojim. Jer hej, igram Outfit7 Limited igre četiri godine. Nekako sam navikao na ovo. Da, vidio sam nešto, mislim da je prozor i očito čovjek. Oh dobro, mislim da je ova aplikacija u redu.
Govoreći đumbir zapravo donosi kao Bloody Mary
Gacha Life Casual wine
U redu je, ali kad mu kucneš lijevom nogom, cekaće kao vještica