Post by bomandrakingpen on Feb 19, 2022 14:28:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Цигла бреакер трагање ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Цигла бреакер трагање IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много кристала хак ▞▞▞
▞▞▞ Цигла бреакер трагање 2022 version ▞▞▞
Занимљива, за опустање
Висока зависност. Једина забринутост је да постоје значајни кварови у којима лопте долазе незнано одакле, табла се помера надоле без свих лоптица на земљи и игра ће се замрзнути и мораће да се затвори и поново покрене
про
Постоји оглас за апликацију за готовину који стално отвара мој цасхапп сваки пут када се појави. То није у реду.
Знам да нема много простора за разноликост у оваквој игри, али вау, зар ово брзо досади. 1) Циљна линија није потпуно тачна 2) Нема могућности за откључавање без премиун валуте која се добија од безбројних понављајућих гледања огласа 3) Недостатак било какве стварне разноликости у мапама негира било какав интерес за наставак игре.
Cigle slomiti Potjeh Arkadne igre vhwn
Заразна. Пропорција слике је мало мања, тако да су лоптице овалне, а циљ испрекидане линије није супер прецизан.
Добар расипник времена. Већина виших нивоа је дизајнирана да вас натера да гледате огласе да бисте наставили, поред огласа између сваког нивоа.
Игра је прилично забавна, али сам је недавно обрисао јер ми је било мало досадно. Могли бисте да се побољшате тако што ћете мало зачинити игру како будете добијали виши ниво. Игра се мало понављала, али то можете поправити додавањем неких нових функција. Нема грешака што је велика позитива. Радо бих га поново преузео ако се мало ажурира. Одлична игра, само тако настави!
одлицна је .
Леп начин да се опустим усред дана и не досади ми да га играм сваки дан
Одлицно
Игру је заправо добро играти када желите да се узнемирите од свог посла. Али број огласа између њих је превише досадан. Слажем се да већину прихода остварујете од ових огласа,...али сваки пут када покушамо да поново покренемо ниво/пређемо на следећи ниво/изађемо у мени/сакупимо дијаманте, ови огласи се само појаве. Ако се учесталост ових огласа смањи, онда је то без сумње одлична игра. Радите на смањењу броја огласа.
Шта се догађа? Лопте нестају кроз зидове и не враћају се! Такође, линије се спуштају док лопте још увек иду! Некада сам волео ово, али га нисам много играо у последње време јер има превише грешака у њему. Не желим да поново инсталирам игру као што је урађено преко 400 нивоа и не желим да изгубим свој напредак
Игра је одлична, али понекад неки од огласа немају временско ограничење и приморавају вас да приступите њиховом производу или потпуно изађете из програма обришите меморију и поново покрените игру да бисте могли да наставите да играте.
Ужасна механика игре
Они имају стопу нивоа у овој игрици када сам покушао да изађем из ње је купио на Гоогле налогу за 99 долара. Проверио сам своја подешавања за Гоогле Плаи и она су исправно подешена да се то не догоди, а ипак јесте. Ова игра је срање, има превише реклама и очигледно могу само да вам узму новац.
Након нивоа 300, тежина игре скаче и након 500 постаје више фрустрирајуће него забавно. Почетне редове новог нивоа може бити немогуће проћи, а ја не играм ове игре да бих проводио дане на истом нивоу. Да не спомињемо када почнете да напредујете и обришете неколико редова, исти број скочи одједном што може покварити ниво јер је најбоље време за брисање реда када се први пут појави (ова механичка није опциона).
Игра која изазива зависност, иако морате да будете савршени у пикселима да бисте стигли било где.И заиста смешна количина реклама. Никада нисам видео апликацију тако солидно пуну реклама. Врло наметљиво. Огласи се репродукују пуном јачином чак и ако искључите звук игре. Да ли постоји плаћена верзија игре без огласа? Број огласа ме наводи да размислим о деинсталирању.
АЖУРИРАЊЕ: Опет се исплати ИГРАТИ!!! Огласи поново не раде! СТАРИЈА РЕЦЕНЗИЈА: САДА СЕ ИСПЛАТИ! Ја сам на нивоу 727. Када си тако високо, немогуће је проћи неке нивое без употребе дијаманата. Некада сте могли да зарадите ове дијаманте гледајући рекламе, али огласи које користите да зарадите дијаманте престали су да раде пре неколико недеља. Други огласи се ЈОШ УВЕК приказују, само не они који зарађују дијаманте. Сада морате да платите за дијаманте.
Towerlands - tower defense Strategie cvh
Једноставна, заразна, забавна, никада се не мења (без вишка БС!) АЛИ, како се појавила каснија табла, неке је скоро немогуће освојити без куповине додатних рубина за игру-- тако да је то срање
Ужасно!!!
Константне рекламе после сваке игре су досадне.
Постоје огласи који блокирају део менија. Разумем потребу за новцем, али пазите да не униште игру.
Tuğlalar kırdılar Quest Arkada ioyp
Врло добра игра било шта таленте можемо од Ролфе твој ум
Дакле, ова игра је у основи копија ББТАН-а за 111% Пошто је раније објављена и ова игра има исту механику.
Кад бих могао да приложим слике и видео записе, приложио бих. Ивице игре не функционишу, лопте нестају у страну и изгледају као да никада нису погођене. Апсолутно смешно.
Врло добра игра. Веома тешка игра, али веома уживам у овој игри!
Забавно је започети док се додатак за неку глупу зомби игру не приказује на крају СВАКОГ нивоа. Тако бесни. А не постоји ни опција плаћања за уклањање огласа. Сматрајте да је ова игра деинсталирана
Сви огласи су лажни. Обично ми не сметају огласи осим што су сви они потпуно лажни. Они рекламирају игре које сам лично играо, али игра коју приказује је за друге игре које сам такође играо. Програмери су шилинг за шему прихода од кликова за богаћење. Штета што је ова игра добра само онолико колико је добра од тога што ћу добити.
Игра је дефинитивно забавна и изазовна, али налетео сам на ниво који заиста није могуће завршити без коришћења појачања.. Које се полако зарађују испуњавањем нивоа или директном куповином. Немам ништа против да платим неколико долара за апликацију, али хватање садржаја на овај начин делује веома неискрено.
Нице Тиме пасс и маморе варкинг на другом месту. ТАКО ДОБРО!!!
Игра је у реду и све (иако је можда украдена из ЦМ-а), али када сам покушавао да приступим менију (преко мог физичког дугмета за повратак) случајно сам притиснуо дугме за премотавање уназад (дугме које кошта 200 драгуља). Имао сам 300 драгуља пре овога. Да ли могу да вратим тих 200 драгуља (без куповине у апликацији/брушења у игрици)? (такође додајте дијалог за потврду, срсли!!)
"Имамо преко 8000 нивоа...али још увек можете изгубити у првих 50 нивоа." Зашто је уопште МОГУЋЕ изгубити тако рано? То је у основи позив за деинсталирање и оцену са 1*. Веома је разочаравајуће колико је то изазовно. Друге бесплатне игре дају материјале БЕСПЛАТНО и НИШТА. Нека то уђе.
벽돌깨기 퀘스트 아케이드 cymm